Сьогодні у Львові продовжили один із автобусних маршрутів

3070 0
Міські автобусні маршрути № 47а від сьогодні, 30 листопада, курсуватимуть до ТЦ «Форум Львів». Таке рішення прийняв минулого тижня виконавчий комітет ЛМР.
фото: fakty.ictv.ua

фото: fakty.ictv.ua

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир,  автобуси курсуватимуть до торгового центру з понеділка, 30 листопада. Раніше автобуси № 47а курсували з проспекту Червоної Калини до площі Різні.

Нагадаємо, нині у Львові на сайті міськради функціонує інтерактивна мапа, що дозволяє відстежувати рух громадського транспорту. Сервіс допомагає вирахувати час, за який маршрутка чи трамвай прибуде на потрібну зупинку та побачити, скільки загалом машин вийшло на рейс. Наразі у місті працюють над створенням мобільного додатку із такими ж функціями. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!