Стало відомо, хто палив фаєри під часу матчу між збірними України та Словенії

3521 0
Правоохоронці ідентифікували вболівальників, котрі під час матчу національних збірних команд з футболу України та Словенії, на трибуні стадіону «Арена Львів» всупереч заборони запалили фаєри. Про це повідомив начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.
фото: facebook (Віталій Крутяков), ffu.org.ua

фото: facebook (Віталій Крутяков), ffu.org.ua

За словами Дмитра Загарії, правопорушення вчинили вболівальники футбольного клубу «Арсенал» з Києва. На даний момент проводяться дії по їх затриманню та притягненню до відповідальності. Окрім того, сьогодні прокуратура Львівської області розпочала розслідування за фактом хуліганства під час проведення футбольного матчу на «Арені Львів».

Читайте також: Збірна України перемогла словенців у Львові

Нагадаємо, у суботу, 14 листопада, під час футбольного матчу національних збірних команд України та Словенії на трибуні стадіону зловмисники запалили фаєри. Цей факт викликав неабияке обурення серед вболівальників.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!