Київ

Поліція Києва затримала двох молодиків, які сьогодні знімали роботу ППО над Києвом

661 0
Чоловіки 23-ох та 26-ти років знімали роботу ППО в Святошині
Фото: поліція Києва

Фото: поліція Києва

Правоохоронці викрили двох молодиків, які фіксували на відео роботу протиповітряної оборони над Києвом. Повідомлення про це з'явилося на сторінці столичної поліції у Facebook. 

Зазначається, що сьогодні, 29 травня, до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що двоє чоловіків знімали роботу ППО. На місце події виїхали патрульні поліцейські та співробітники карного розшуку.

Протягом години 23-річного молодика правоохоронці виявили на одній із вулиць Святошинського району. Для пошуку іншого ввели спеціальну операцію. Вже за пів години 26-річного керманича "БМВ" зупинили на вулиці Ушакова.

Порушників доставили до Святошинського управління поліції, а потім передали СБУ для з’ясування обставин.

Нагадаємо, близько 11:30 росія атакувала Київщину балістичними  ракетами наземного базування з ОТРК «Іскандер». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!