Студенти Франкового університету подарують автомобіль бійцям в зоні АТО

2031 0
Завтра представники Студентського координаційного центру підтримки АТО ЛНУ ім. Івана Франка передадуть бійцям на фронт автомобіль. Передача відбудеться біля головного корпусу університету.
telegraf.in.ua, forbes.ua, tvoemisto.tv

telegraf.in.ua, forbes.ua, tvoemisto.tv

Як повідомляє прес-центр, автомобіль подарують в рамках акції «Крок до перемоги» об 11.00 на вулиці Університетська,1. До збору коштів на придбання авто долучилися випускники Львівського університету, громадські діячі та політики, зокрема Андрій Дещиця, Назар Бійчук, Тарас Стадницький, Святослав Вакарчук, Борис Філатов, і журналісти: Віктор Вацко, Ігор Циганик, Анастасія Станко, Олександр Глинський, Роман Вінтонів, більш відомим як Майкл Щур. Найбільше коштів приніс лот від Дмитра Яроша - кобура, яка врятувала йому життя під час обстрілу під Донецьком. Автомобіль планують відправити в зону АТО вже в четвер ввечері.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!