У Львові встановлять різдвяну шопку

1330 0
Фігури у шопці розмалюють діти
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Цього тижня у Львові почнуть встановлювати різдвяну шопку, місце буде традиційним – біля входу у міську раду, інформує пресслужба ЛМР.

Встановлювати шопку почнуть 24 грудня на площі Ринок, біля центрального входу до міської ради. Тішитиме містян вона до закінчення свят.

Конструкція складатиметься із двометрових вирізьблених із тополі фігур, які розмальовували дітки зі Львова. Усі охочі зможуть зайти всередину, роздивитись чи зробити фото.

Читайте також: Що у Львові можна буде побачити на свята. Підбірка вистав, концертів та атракцій

Додамо, 19 грудня, за міським Арсеналом, між вулицями Староєврейська та Братів Рогатинців з’явилася площа, сповнена різдвяною атмосферою. Тут розташовані будиночки, своя ялинка, місце де можна скуштувати смаколики. 

Фестиваль Льодових скульптур відбудеться 7-8 січня 2021 року, як і щорічне Різдво у Шевченківському Гаю з традиціями та народними звичаями.

Нагадаємо, український різдвяний вертеп вперше представили на міжнародній виставці у Ватикані «100 вертепів світу». Відкриття традиційної експозиції відбулося 13 грудня. Виставка триватиме до 10 січня, вхід – безкоштовний.

На фото шопка, яка прикрашала місто торік



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!