Tvoemisto.tv спільно з Nova Ukraine збирає кошти на телестудію. Як долучитися

4323 0
Нова телестудія дозволить проводити щоденні прямі ефіри на актуальні теми, важливі для львів’ян.

Tvoemisto.tv прагне постійно розвиватися та ставати кращим для своїх читачів. У планах на майбутнє – відкриття мобільної телестудії, яка дозволить команді «Твого міста» проводити щоденні прямі ефіри на важливі та актуальні для львів'ян теми, а також вдосконалить роботу дискусійної платформи, що завоювала особливу довіру серед мешканців міста.

Тож громадська організація Nova Ukraine запустила фандрейзингову кампанію у Facebook, щоб зібрати кошти для облаштування такої телестудії, а саме для придбання камер, освітлення, звукової апаратури, ефірного обладнання, у тому числі портативного. За перший день уже вдалося зібрати 380 доларів із початкової цілі – $3 000.

Частина команди «Твоє місто» відвідує телестудію каналу 4WWL під час стажування у Новому Орлеані

«Ми дякуємо організації Nova Ukraine, відомій своїми проектами гуманітарної допомоги для України, зокрема акціями зі збору пожертв на потреби львівського ОХМАТДИТу, за підтримку розвитку незалежної журналістики. Нам як новітньому медіа дуже цікаво випробувати такий інструмент залучення підтримки аудиторії як Facebook fundraiser, однак він поки що недоступний в Україні. Тому розраховуємо на активну підтримку в цій кампанії в першу чергу української діаспори, для якої важлива діяльність нашого медіа», – наголошує співзасновник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Зробити пожертву можна за посиланням. Перелік країн, з яких можна жертвувати кошти, можна переглянути тут.

Тут у майбутньому буде розташована телестудія

Довідка.

Tvoemisto.tv («Твоє місто») – львівський мультимедійний хаб, який поєднує міський портал, продакшн-студію та дискусійну платформу. Незалежне локальне медіа, яке пише про місто та людей,  котрі  його розвивають. Під час дискусій, організованих Tvoemisto.tv, шукає рішення найбільш актуальних для міста і його мешканців проблем.

Nova Ukraine – неприбуткова організація, заснована у США після Євромайдану, яка займається підвищенням обізнаності про Україну в Сполучених Штатах та всьому світі, а також працює над посиленням громадянського суспільства в Україні шляхом надання гуманітарної допомоги. За час свого існування зібрала понад 100 000 доларів для допомоги українцям.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!