У дворі будинку на площі Міцкевича у Львові почали самовільне будівництво

4639 0
Ані документів, ані дозволів на роботи немає.
фото наталії алєксєєвої/фейсбук

фото наталії алєксєєвої/фейсбук

Львівська міськрада отримала адвокатський запит стосоовно будівельних робіт у дворі будинку на плоі Міцкевича, 6-7. За словами керуючої справами виконкому ЛМР Наталії Алєксєєвої, в документі йшлося про те, що на ділянці розпочали будівництво.

«Представники міського управління історичного середовища і міської інспекції ДАБК виїхали на місце і з’ясували, що прибудова, де будують, – не історичний будинок, але поруч із памятками. Втім, ані документів, ані дозволів на такі роботи немає», – йдеться в її повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: Біля «Чебуречної» у Брюховичах зводять готель без погодження

Зараз, додає чиновниця, жодні роботи на об’єкті не ведуть, робітників немає. За законом, міська інспекція ДАБК має повноваження відкрити перевірку у цій справі. Водночас скерували запит і в правоохоронні органи.

«Ситуація із незаконним будівництвом на Міцкевича, 6-7 під контролем: самовільний об'єкт підлягає демонтажу», – додала вона.

Нагадаємо, що у Львові заявили про самовільні роботи на вулиці Парковій, 9, що одразу біля Стрийського парку. Тоді у міській раді сказали, що будівництво ведеться без дозвільних документів у пам’ятці архітектури місцевого значення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!