У кожній єпархії УГКЦ створять реабілітаційні центри для учасників бойових дій

1577 0
В УГКЦ уже розробили програму щодо підтримки українських військових.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

У кожній єпархії УГКЦ створять реабілітаційні центри для учасників бойових дій. Про це повідомив предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Митрополит Святослав Шевчук під час зустрічі з військовими лікарями та пораненими воїнами у київському госпіталі.

«У нашій церкві активно опрацьовують ідею реабілітаційної допомоги учасникам бойових дій. Уже є рішення Синоду єпископів про створення в кожній нашій єпархії реабілітаційних центрів. Маємо цілу програму щодо підтримки українських захисників та закордонний досвід. Тому подальша співпраця з військовими лікарями в процесі реабілітації воїнів для нас надзвичайно важлива», – сказав Блаженніший Митрополит Святослав Шевчук.

Читайте також: В УГКЦ закликають не обрізати дерева

Додамо, що учаснику АТО з Львівщини, аби потрапити на реабілітацію, потрібно отримати рекомендацію лікаря на підставі історії хвороби. Далі – обрати госпіталь за місцем проживання та профілем захворювання і надіслати пакет документів в департамент охорони здоров’я ЛОДА або керівникові медичного закладу за місцем спостереження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!