Унаслідок обстрілів у Києві стався обвал у багатоповерхівці

2001 0
Через попадання уламків снаряда у 12-поверховий житловий будинок стався обвал на 12-му та технічному поверхах.
фото ДСНС

фото ДСНС

Сьогодні, на світанку 16 березня, внаслідок ворожого обстрілу обвалилась житлова багатоповерхівка у Шевченківському районі Києва. Про це інформує столичне управління ДСНС.

Рятувальники з'ясували, що внаслідок попадання уламків снаряда у 12-поверховий житловий будинок, стався обвал на 12-му та технічному поверсі, також було частково пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок.

Рятувальники одразу розпочали евакуацію мешканців з будівлі та ліквідацію окремих осередків пожежі.

Читайте також: Двадцятий день війни РФ проти України. Яка ситуація на фронті

За попередньою інформацією, постраждали двоє осіб, евакуйовано 37. На місці задіяли 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 людей особового складу.

Нагадаємо, що вчора російські загарбники завдали ударів по трьох багатоповерхових будинках у двох районах Києва. Також ворожий снаряд влучив у двоповерховий приватний будинок на Осокорках. А тепер тим удару зазнав будинок в Оболонському районі та завод Антонов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!