Київ

У Києві стихійні торговці організували звалище

765 0
Торговці блошиного ринку у столиці організували чергове звалище біля станції міської електрички.
ФОТО: KYIV CITY EXPRESS / TELEGRAM

ФОТО: KYIV CITY EXPRESS / TELEGRAM

У Києві на зупинці "Зеніт" кільцевої електрички з'явилося чергове звалище, яке організували місцеві стихійні торговці. Про це повідомили у Kyiv City Express.

Однією з причин боротьби зі стихійною торгівлею є те, що торговці працюють без необхідних дозвільних документів та звично, залишають по собі гори сміття. Місце біля станції електрички не стало виключенням – тут у вихідні влаштовують імпровізовану барахолку стихійні торговці.

Після себе продавці залишають величезну кількість сміття, оскільки вони торгують тут нелегально та не несуть жодної відповідальності за стан прилеглої території. Біля зупинки можна побачити гори сміття: пластикову тару, мішки та пакети, картонні коробки, скло та ганчір'я.

На жаль, жителі та гості столиці змушені щодня спостерігати це стихійне звалище і проходити повз нього.

«За лаштунками зупинки "Зеніт". Барахолка, що проходить тут у вихідні, залишає по собі купу сміття. Продавці не прибирають після себе, тому що цей ринок не має офіційного статусу, відповідно ніхто не несе відповідальності за чистоту цієї місцини», – йдеться в повідомленні Kyiv City Express.

Як повідомляли раніше, у Києві вчора демонтували черговий десяток незаконних тимчасових споруд. Загалом, за весь період у столиці прибрали понад 100 МАФів.

Фото: Kyiv City Express / Telegram


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!