У Києві шукають домівки тварини, які через війну потрапили в притулок

1559 0
Тварин в притулок привезли з Бородянки, Ірпеня, Гостомеля й інших міст на Київщині.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києві закликають взяти тварин з тимчасового притулку, які потрапили туди через війну. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Війна прийшла не тільки до людей, вона прийшла й до тварин – домашніх улюбленців. Дехто з них через різні обставини втратив дім, господарів, яких любив і був їм відданим. У столиці на території Національного комплексу «Експоцентр Україна» працює тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр», – говорить він.

Читайте також: У Києві відкрили притулок для тварин, які втратили господарів через війну

Притулок створений спільними зусиллями волонтерських організацій та міських служб. На сьогодні там перебувають 25 собак і 5 котів, яких привезли з Київської області: Ірпеня, Бородянки, Гостомеля та інших містечок і сіл.

Потрапити до притулку можна за попереднім записом (093 540 12 18) з 10:00 по 17:00.

Нагадаємо, з 31 березня на території Національного комплексу «Експоцентр Україна» почав роботу тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр». Він був створений зусиллями волонтерських організацій та міських служб. Основна мета притулку – соціалізація та прилаштування тварин, які втратили господарів і опинились на вулиці. За час роботи туди привезли 70 собак і кішок. Із них уже прилаштували близько 40 тварин – 31 собака і 9 котів.

Детальніше про притулок читайте у матеріалі за посиланням

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!