У львівському ОХМАТДИТі закінчили ремонт у маніпуляційній кімнаті. Фото

3456 0
Пацієнтам обласної дитячої лікарні робитимуть внутрішньовенні ін’єкції у відремонтованій кімнаті.

Як розповіла Tvoemisto.tv асистентка кафедри пропедевтики педіатрії та медичної генетики ЛНМУ імені Данила Галицького Андріана Мальська, вимоги санстанції не дозволи виконати ремонт відповідно до розробленого волонтерами проекту. Однак після ремонту  маніпуляційна кімната стала кольоровою, що має покращувати настрій маленьким пацієнтам. Також медики тішаться новому обладнанню, яке придбали для кімнати.

«Щира подяка нашим меценатам – Лізі Мельник (за ремонт), Вікторії Христенко (за меблі) та Андрію і Оксані Сидор (за 2 новенькі кушетки та 4 нових штативи для інфузій), Тані Балашовій і Вольфгангу Понто за крутезне крісло для забору крові», – висловлюють подяку працівники лікарні у дописі на офіційній сторінці у Facebook.

Як розповіла Tvoemisto.tv Андріана Мальська, у найближчих планах: створення кабінету психолога та подальша заміна вікон.

Читайте також: У львівському ОХМАТДИТі відкрили унікальний простір для відпочинку

Із пропозиціями допомоги можна звертатись до безпосередньо до Андріани Мальської або на офіційну сторінку «Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит».

Опублікувала Наталія Середюк 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!