У Львові хочуть посилити прибирання у під’їздах будинків

3118 6
Це мають зробити в межах профілактичних заходів, аби запобігти поширенню будь-яких распіраторних захворювань.
фото: gazeta1.com

фото: gazeta1.com

У Львові запровадили низку профілактичних заходів, аби запобігти поширенню будь-яких респіраторних захворювань, в тому числі й коронавірусу. Зокрема, у місті мають посилити прибирання у під’їздах житлових будинків. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як у Львові дезінфікують автобуси через коронавірус. Відео

Відповідне рішення прийняли під час засідання оперативного штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції. А в разі виявлення коронавірусної інфекції, за словами представників штабу, у Львові є чіткий алгоритм дій:

- лікувати потенційних хворих будуть в обласній інфекційній лікарні.

- санаторій «Немирів» у Яворівському районі визначений місцем можливої обсервації для людей, які мали контакт із хворими.

- міські лікарні провели відповідні навчання для персоналу та закупили необхідний запас засобів індивідуального захисту.

- усі дитячі клуби, медичні заклади, дитячі будинки сімейного типу, відділи соціального захисту, ЦНАПи тощо забезпечені антисептичними диспенсерами, такі ж диспенсери закуповують для усіх шкіл та садочків міста. Також місто звернулося до аеропорту й залізниці, аби вони теж встановили станції для гігієни рук.

- людей з високою температурою в поліклініках міста мають приймати в окремих кабінетах. А сімейні лікарі також виїжджатимуть на виклики додому до тих пацієнтів, які мають високу температуру тіла — більше 38 градусів.

- рекомендують обмежити (перенести) масові заходи на невизначений термін.

Також щодня фахівці «Львівелектротранс» та АТП № 1 дезінфікують громадський транспорт — додатково обробляють поручні і всі поверхні в салонах трамваїв, тролейбусів та автобусів. Як повідомляв під час стріму Tvoemisto.tv мийник Михайло, прибирання автобусів АТП-1 тепер проводять у три етапи. Спочатку вологе – миють підлогу в салоні, витирають поручні та вікна. Потім вимивають автобус ззовні спеціальними великими щітками. Третій етап, який додали нещодавно, – дезінфекція. Розпилювачем, що має розчин хлору, дезінфікують усі поверхні автобуса. Повне відео можна переглянути тут

 


Читайте також:
7 Березня, 2020 14:28
666 ... не вірю , що отак на українській (державній ! ) мові може писати українець ... тільки представник якоїсь нацменшини ... росіянин тощо ... Слава Україні ! ...
7 Березня, 2020 14:25
666 ...а ".. лікувати потенційно хворих.." -- це що ? ... що то за недообстежене отакий "діагноз" запровадило ? ...
7 Березня, 2020 13:37
666 ... а оте "распіраторне " захворювання -- цеплявааще 1 ...Слава Україні 1 ...
7 Березня, 2020 13:35
666 .."..посилити прибирання в під'їздах.." ... що то за диво дивне і що воно з'їло , що отаке "народити" змогло ? ... Слава Україні ! ...
7 Березня, 2020 09:53
а тпфу на вас Я то думаю, чому наша двірничка звільнилася. З такими вимогами до прибирання під"їздів--треба зарплату платити , як ІТ-фахівцю--30000грн. в місяць. Хто тобі такі гроші дасть??? Вася!!! Та живіть обісра-ні і застра-ні, як собі хочете!
6 Березня, 2020 18:32
Іван Знову показуха від садіка!
Мийник автобусів миє підлогу в ...туфлях!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!