Мер Львова назвав людей, яких хоче бачити своїми заступниками

3115 0
Сьогодні, 16 грудня, міський голова Львова назвав прізвища трьох із чотирьох кандидатів на посаду заступника мера. Першим заступником міського голови Андрій Садовий запропонував призначити Вікторя Пушкарьова, який уже займав цю посаду протягом останнього року, щоправда, у статусі виконувача обов’язків.
фото: facebook.com/lviv.adm (Віктор Пушкарьов, Андрій Москаленко і Ростислав Дацків)

фото: facebook.com/lviv.adm (Віктор Пушкарьов, Андрій Москаленко і Ростислав Дацків)

Список кандидатур на посаду заступників мера Львова Андрій Садовий опублікував у середу вранці на своїй сторінці у Facebook.

 

 

У четвер запропоную на сесії міської ради для затвердження наступну команду заступників міського голови Львова:Віктор ...

Опубліковано Андрій Садовий 15 грудня 2015 р.

На офіційній фейсбук-сторінці Львівської міськради розпочалося обговорення кандидатів на посади заступників міського голови. Відомі львів'яни розказують про свій досвід співпраці з тими, кого мер хоче зробити своїми заступниками.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!