Політична реклама

У Львові не знають, скільки пасажирів їздить у маршрутках

1254 0
Влада Львова не контролює обліку пасажирів у маршрутних автобусах.

Відповідні цифри надають самі перевізники, котрі мають зацікавлення у завищенні показників, пише Експрес.

На повторних громадських слуханнях з питань півдищення вартості проїзду у маршрутних автобусах виконувача обов'язків начальника управління транспорту і зв'язку міськради Львова Сергія Журбенка запитали про те, яким чином мерія веде облік пасажирів.

"У розрахунках є лише одна цифра, але чи це інформація за день, місяць, чи навіть рік - не вказано", -- пояснив громадський активіст Святослав Роман.

У відповідь Сергій Журбенко повідомив, що цифри щодо пасажирів наводять самі перевізники, управління транспорту співвідносить їх з максимальним наповненням маршруток, водночас загальну кількість зводить управління економіки мерії.

Водночас Сергій Журбенко розповів, що минулого року Львів отримав гроші з державного бюджету для розрахунку з перевізниками за перевезення пасажирів-пільговиків.

"Десять мільйонів заплановано дати і на цей рік, але це покриє витрати з перевезення пільговиків лише на 40%", - зізнався тимчасовий головний транспортник.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!