У Львові підбили підсумки обміну вчителями між Львівщиною та Луганщиною

1991 0
Учора львівські вчителі повернулися з навчальних закладів Луганської області.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Півсотні вчителів із Луганської та Львівської областей, які два тижні тому вирушили на інший бік країни вчити школярів, днями завершили обмін місцями праці. Освітяни з Львівщини приїхали в суботу. А в неділю, 29 жовтня, додому поверталися їхні колеги з Луганщини.

«Ми отримали багато інформації та обіцяємо передати її освітянам Луганщини. Маємо тепер багато друзів серед учителів Львівщини», – ділиться враженнями дитячий психолог із Попасної Наталія Федорова.

Практичний психолог із Новосілко-Опарської ЗОШ Катерина Хлопецька два тижні за освітянським обміном була у Сєвєродонецьку.

«Ми один тиждень їздили по школах. Діти були на канікулах, але ми відвідували робочі наради місцевих шкільних психологів та обмінювалися знаннями», – розповідає вона.

За словами керівника Львівської обласної ради Олександра Ганущина, з наступного року планують обмін не лише вчителями, а й школярами. А керівниця департаменту освіти і науки ЛОДА Любомира Мандзій каже: якщо буде бажання та змога, проект продовжать ще цього року.

У межах обміну вчителі з Львівщини викладали в школах Новопсковського, Білокуракинського й Міловського районів, а також у школах міст Рубіжне та Кремінна.

Обмін вчителями відбувся у межах освітнього проекту «Схід і Захід разом», який стартував торік у жовтні. Вдруге педагоги з Луганщини приїхали навчати львівських школярів у квітні цього року.

Фото: прес-служба ЛОДА 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!