У Львові покажуть «Музику в Стилі...» від Jazz Bez

1979 1
У середу, 26 листопада, у приміщенні арт-кав'ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, 2й поверх) відкриють експозицію фотографа Ростислава Павлика «Музика в Стилі...», присвячена XIV міжнародному джазовому фестивалю Jazz Bez.
Фото: czechtourism.com

Фото: czechtourism.com

Фотовиставки з ретроспективою кращих моментів за всі роки існування транскордонного джазового марафону Jazz Bez стали уже традиційними, повідомляють організатори. Цього року услід за колективною експозицією, яка представлена у «Квартирі 35» цими днями свої джазові фотоспогади представить Ростислав Павлик.

Автор уже багато років фотографує джазову тематику на різноманітних фестивалях та концертах, серед яких і традиційний зимовий Jazz Bez. Експозиція «Музика в Стилі...» відображає творчий доробок автора за останній період.

Початок — о 19:00. Вхід — вільний.

Довідка. Jazz Bez – транскордонний джазовий марафон, який поєднує десятки міст, сотні музикантів, тисячі меломанів, безліч кілометрів та ще більше відтінків джазу у єдине свято музики і свободи. Родзинкою є поєднання в рамках одного фестивалю максимальної кількості джазових стилів (свінг, ф’южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі- джаз…) та імпровізаційної музики. 


Читайте також:
27 Листопада, 2014 13:53
Торас Який несподіваний заголовк. У Львові покажуть «Музику в Стилі...» невже знову джаз?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!