У Львові прооперували вагітну жінку, яка мала проблеми із жовчевим міхуром

1365 0
Вагітну Марію Лапчук, яка очікує на четверту дитину, прооперували малоінвазивним методом.
Фото: Скрін із відео

Фото: Скрін із відео

У Львівській обласній клінічній лікарні прооперували 35-річну мешканку Стрия, в якої були проблеми із жовчевим міхуром. Марію Лапчук, яка виховує вже трьох дітей і чекає народження четвертого малюка, після низки медичних маніпуляцій прооперували малоінвазивним методом, йдеться на сторінці обласної лікарні.

Читайте також: Львівські медики вивели пацієнта зі стану клінічної смерті. Подробиці

За словами хірурга лікарні Маркіяна Верхоли, пацієнтка до них поступила з заблокованим жовчевим міхуром. Їй потрібна була операція. Та уся складність полягала у тому, що жінка на 34 тижні вагітності. Консервативна терапія не дала позитивного результату тому, проконсультувавшись, лікарі вирішили провести малоінвазивне оперативне втручання. Цей метод, за словами лікаря, найменш травматичний і пацієнти після нього набагато швидше повертаються до нормального життя.

Читайте також: У Львові жінці врятували руку після того, як її травмував автобус

Удома Марію Лапчук ще чекають троє діток – дівчатка 15 і 9 років та хлопчик, якому 4,5 роки. За словами самої жінки, зараз вона чекає на ще одну дівчинку.

Жінка тиждень перебувала у хірургічному відділення №1 лікарні та уже повернулася додому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!