Львів'ян просять допомогти розшукати двох неповнолітніх дітей. Фото

3515 0
Один із неповнолітніх хлопців самовільно покинув притулок для дітей. Про розшук іншого заявила мати.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Львівська поліція розшукує двох неповнолітніх хлопців. Про це повідомляють на сторінці Варта-1 у Facebook.

Один із зниклих – 17-річний уродженець села Стройно Свалявського району Закарпатської області Михайло Сенников. Хлопець самовільно покинув притулок для дітей, що на вулиці Левандівській, 17в.

Прикмети: на вигляд 14 років, худорлявої статури, зріст 160 см, волосся коротке, світло русяве, вага приблизно 50 кг. Був одягнений у спортивну олімпійку цеглевого кольору, сині спортивні штани та чорні резинові шльопанці.

Читайте також: Збережені життя. У Львові зменшилася кількість смертельних аварій

Інший зниклий – 13-річний школяр із Червонограда Ростислав Кустов. Про його зникнення заявила мати, яка повідомила, що хлопець вийшов із дому о 16:00, 21 травня.

Прикмети хлопця: зріст – 162 см, повної статури, брюнет, очі карі, на обличчі шрами, був одягнутий у джинси камуфляжні, чорну футболка, куртку синього кольору, сірі кросівки, мав сумку на пояс, телефона при собі не мав.

Усіх, хто володіє інформацію про місцезнаходження хлопців, просять повідомляти на «102».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!