У Львові шукають волонтерів для підрахунку безпритульних собак. Як долучитися

1639 1
Волонтери працюватимуть дві години вранці впродовж трьох днів.
фото: ЛКП "Лев"/Facebook

фото: ЛКП "Лев"/Facebook

Із 1 по 3 серпня у Львові триватиме акція з підрахунку безпритульних тварин. У результати організатори зможуть запланувати програму відлову, стерилізації, вакцинації, прилаштування, відпуску собак на наступний рік, повідомляє прес-служба ЛМР.

Для підрахунку шукають активних та небайдужі волонтерів зі смартфонами, які зможуть виділити 2 години вранці — із 7.00 до 9.00 год. — 1, 2 чи 3 серпня, у форматі: один волонтер — один сектор — один день.

Попередньо необхідно зареєструватися за посиланням. Далі на карті знайти зручний для сектор синього чи червоного кольору (якщо сектора немає у списку — вас хтось випередив) та обрати його зі списку. На електронну скриньку прийде підтвердження реєстрації із посиланням, де потрібно завантажити додаток та доступ до нього.

Правила і деталі щодо підрахунку можна знайти тут. За детальнішою інформацією можна звертатися до організаторів, зокрема:

Координатори підрахунку — Ірина Шевченко (067) 924 80 40 та Копач Марта (067) 679 09 25.

Підрахунок безпритульних тварин у Львові організовують Animal-id.info UA спільно з ЛКП «Лев».

 


Читайте також:
26 Липня, 2018 00:04
Марія Яетеринари лікують, стерилізують тварин, щоб люди залишалися здоровими. Перевищення кількості тварин призводить до їх захворювань, а це загрожує людям і особливо дітям, як їх підгодовують. Я бачила на Замарстинівській чоловіка із зліпленими гноєм очима. У нього під порогом було 5 котів з таким самим захворюванням. Котята з заліпленими гноєм очима народжуються в підвалах багатоповерхівок в Рясне 1. Це не жарти, бо таких котят годують найчапстіше діти.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!