У Львові стартував конкурс грантів для громадських проектів. Як долучитись?

2218 0
Програма «Добре там, де ти живеш» передбачає надання грантів на конкурсній основі для проектів, що скеровані на розвиток культурного та громадського простору у Львові та Львівській області. Учасниками конкурсу можуть бути громадські організації та ініціативні групи. А проекти мають бути скеровані на мистецькі, культурні, спортивні, урбаністичні ініціативи чи вирішення екологічних проблем.
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

Загальний бюджет програми становить 30 000 гривень. Бюджет проекту, який  подається на конкурс, не має перевищувати 10 000 гривень. Для участі у конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму, яка знаходиться у  додатку, та надіслати її на електронну скриньку [email protected] до 15 червня. Результати конкурсу стануть відомі до 1 липня 2015 року.
 
Контактна інформація: Програма Української Галицької Асамблеї «Добре там, де ти живеш», тел. 097 33 15 195, (032) 261 07 43, e-mail: [email protected],  www.uha.org.ua.
 
Як інформує прес-служба міськради, перший конкурс проектів «Добре там, де ти живеш» відбувся влітку 2014 року. В рамках цієї програми було облаштовано спортивні майданчики у м. Городенка (Івано-Франківська обл.) та у с. Долішнє Стрийського району (Львівська обл.), а у м. Жовква (Львівська обл.) встановлено обладнання для безкоштовного WI-FI у центральній частині міста.
 
Опублікувала Наталія Середюк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!