На правах реклами

У Львові відкривається нове відділення медичного центру «Лелека-UP»

2050 0
Тут створені всі умови для спостереження розвитку дитини, проведення обов’язкових аналізів та необхідних щеплень.
Фото: Лелека-UP

Фото: Лелека-UP

Багатопрофільний медичний центр «Лелека» повідомляє про розширення мережі та відкриття другої філії на заході країни. З 7 листопада у Львові розпочинається прийом пацієнтів у новому відділенні для дітей «Лелека-UP». Заклад розташований на вул. Костя Левицького, 55А.

У центрі для дітей працює кваліфікована і професійна команда педіатрів та лікарів вузького профілю, застосовуються новітні технології, інноваційне обладнання та світові стандарти лікування, проводяться ексклюзивні дослідження, підбирається індивідуальний підхід до кожного пацієнта, забезпечується європейський сервіс, затишок, комфорт та безпека. 

В новому медичному центрі для дітей «Лелека-UP» надаються наступні професійні послуги:

  • Педіатрія
  • Вакцинація
  • Консультації вузьких спеціалістів
  • Лабораторні дослідження

Детальніше про послуги дивіться тут

Як розповів операційний директор МЦ «Лелека» Вадим Зукін, рішення щодо відкриття першого закладу у Львові було спонтанним. Медичний центр «Лелека» у Києві (в Пущі-Водиці) з першого дня повномасштабної війни опинився поблизу активних бойових дій, став єдиним медичним закладом, який приймав поранених військових і цивільних з того напрямку фронту, будівля була обстріляна та зазнала значних пошкоджень. Оскільки з кожним днем перебувати там ставало все небезпечніше, було прийняте рішення про евакуацію пацієнтів й персоналу.

«Вивезли обладнання в більш безпечне місце, а саме – до Львова, куди переїхала й частина наших фахівців. Це місто дало прихисток й чималій кількості наших клієнтів. Тому вирішили відкрити тут центр для жінок та дітей.

Згодом, вже після того, як завдяки нашим захисникам, ми отримали змогу відновити прийом у Пущі-Водиці, вирішили, що «Лелека» має продовжити роботу і на заході країни, забезпечуючи високими медичними стандартами якості й безпеки мешканців Львівщини. Вже у вересні переїхали на нову локацію й розширили штат. І, зважаючи на відгуки та потреби львів’ян, в листопаді запустили ще одну філію – відділення для дітей», – розповів Вадим Зукін.

Нагадаємо, що з березня 2022 у Львові працює медичний центр для жінок та дітей «Лелека-UP», який нині приймає пацієнтів у просторі MonoDoctor, що розташований за адресою вул. Залізнична, 7. Заклад надає високоякісні комплексні медичні послуги із ведення вагітності, гінекології та педіатрії, працюючи за принципом «все в одному місці».

Також компанія розглядає можливість подальшого розширення мережі та відкриття нових закладів в інших містах країни. Проте, реалізовуватися нові проєкти будуть після перемоги України.

«Ми не зупинилися, як би важко нам не було. Переконаний, що при бажанні створити щось нове, найсильніше нас гальмують наші думки – недостатньо фінансів, ресурсів, часу тощо. Але коли подумати глибше, проаналізувати наявні ресурсі, проявити наполегливість та креативність, то все реально. Навіть в такий важкий час, як сьогодні.

Сьогодні ми рухаємося, завдяки неймовірним зусиллям наших захисників, які ризикуючи життям та здоров’ям, дають нам можливість працювати, розвиватися та вести умовно спокійний спосіб життя в тилу. Безмежно вдячні їм за їх героїзм та віримо в перемогу України!», – зазначив операційний директор МЦ «Лелека».

Слід зауважити, що медичний центр «Лелека», в структуру якого входять львівські філії «Лелека-UP», – перший та єдиний госпітальний заклад в Україні, що отримав сертифікат найпрестижнішої міжнародної системи акредитації медичних закладів JCI (Joint Commission International, США). «Лелека-UР» дбає про своїх пацієнтів і хоче, щоб міжнародні стандарти медицини були доступні в Україні.

Довідка

Багатопрофільний медичний центр «Лелека» – сучасна медична установа, яка надає спеціалізовану висококваліфіковану акушерсько-гінекологічну, неантологічну допомогу, а також хірургічні медичні послуги для дорослих на рівні світових стандартів.

Медичний заклад отримав сертифікат JCI, найпрестижнішої міжнародної системи акредитації медичних закладів. Акредитація JCI – це золотий стандарт якості в охороні здоров’я, по всьому світу, тому володіючи нею, медичний заклад може з гордістю носити звання клініки з самою висококваліфікованою медичною допомогою.

«Лелека» – це новітнє обладнання, інноваційні підходи і сучасні технології, світові медичні стандарти, що застосовуються в гінекології, родопомочі, інтенсивній терапії, реанімації новонароджених та хірургічного лікування чоловіків та жінок.

За 5 років роботи компанії довіряють пацієнти з 32 країн світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!