У Львові встановили табло, яке рахує покараних за злочини проти Майдану. Фото

3632 0
На площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку активісти встановили електронне табло, яке демонструє, скільки осіб сьогодні покарані за злочини проти Євромайдану.
фото: galinfo.com.uа

фото: galinfo.com.uа

Табло, яке встановили активісти Громадського сектору Майдану Львова, також веде відлік днів, які минули з часу розстрілів Небесної Сотні. Під час його встановлення зачитали звернення до усіх гілок влади із вимогою пришвидшити розслідування злочинів, які були вчинені проти учасників Євромайдану та покарати злочинців. Під цим зверненням можуть підписатися усі охочі завдяки QR-коду, який розміщений на стенді, інформує galinfo.com.uа.

«Чотири роки минуло. Гасло про непокаране зло досі актуальне. Можливо, спотворюються якісь спогади. Чи трохи притуплюється з часом біль. Але ми так само гостро потребуємо справедливості», – розповіла одна із активісток Наталка Куба.

Читайте також: Невічний вогонь. 10 думок про жертовність Майдану (і Порошенка)

Електронне табло-лічильник стоятиме у Львові кілька місяців. Згодом активісти планують перевезти його до Києва і встановити на майдані Незалежності.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!