Політична реклама

У Львові за порушення дисципліни звільняють водіїв громадського транспорту

1408 0
Водіїв міських автобусів у Львові звільняють за порушення трудової дисципліни – прогули, виявлення вмісту алкоголю під час медичного контролю, за хамську поведінку і порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП, та фінансової дисципліни.

Про повідомив голова ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка, - інформує Zaxid.net.

На сайті асоціації також оновили «чорний список» водіїв, до якого вносять водіїв, звільнених за злісні порушення. Так, від 1 січня до 1 червня за порушення трудової і фінансової дисципліни звільнили трьох водіїв ТзОВ «Фіакр-Львів», п’ятьох водіїв ТзОВ «Успіх БМ», п’ятьох водіїв ТзОВ «Міра і К». За порушення правил дорожнього руху звільнили трьох водіїв ТзОВ «Успіх БМ» та одного водія ТзОВ «Міра і К». За зловживання алкоголем – одного водія ТзОВ «Успіх БМ».

Як інформував ZAXID.NET, Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників формує у Львові на своєму сайті список водіїв-порушників, яких не рекомендовано брати на роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!