На правах реклами

У Львові створили креативний простір для переговорів

2093 0
Тут зручно провести переговори чи презентацію – є спеціальні смарт-панелі, а на стінах можна писати маркерами

У центрі Львова, на площі Ринок, 26, запрацював креативний простір AHUB, що об’єднав у собі 7 «гнучких» приміщень для переговорів, конференц-залу, stress-, relax-кімнати тощо. Скористатися ними можуть клієнти Альфа-Банку Україна, а також їхні партнери. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповідає керівниця AHUB у Львові Тетяна Слюсарчук.

Усі переговорні кімнати розраховані здебільшого на три або чотири особи. Однак деякі кімнати можна об’єднати між собою та створити більшу зону, наприклад, для роботи 6-8 людей. Одна з таких кімнат – це media room. Вона зовсім не класична, за словами Тетяни Слюсарчук, там немає ані столу, ані звичних стільців, лише м’які крісла.

Читайте також: Звукова та аромотерапії. У Львові запрацював коворкінг з relax-кімнатою

«Media-кімната призначена для любителів соцмереж. Тут є спеціальна лампа для стрімів: розміщуєте всередині неї смартфон та можете якісно знімати наживо», – каже вона.

У частині приміщень можна писати маркерами одразу на стінах, є smart-панелі, аби показувати презентації тощо.

Окрім цього, у хабі є загальний простір та конференц-зала. Загальний простір можна зонувати за допомогою панелей на коліщатках або відгородити частину приміщення щільними завісами, щоби ніхто не заважав. Також пропонують скористатися баром – випити кави чи перекусити корисними снеками. Поруч – стелажі з книгами.

Читайте також: У Львові відкрили унікальну stress-кімнату, де можна розбивати посуд та кричати в увесь голос

Нагадаємо, що у на площі Ринок, 26 у Львові минулого тижня запрацював інноваційний проєкт AHUB. Це – багатофункціональний офлайн- та онлайн-майданчик від Альфа-Банк Україна, що входить до міжнародного холдингу ABH Holdings S.А. (ABHH) з головним офісом у Люксембургу. Креативний простір об'єднав коворкінг, розвиваючий центр, конференц-зону і соціальний клуб для бізнесу. Детальніше можна дізнатися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!