У Львові запрошують на відкриту лекцію про конституційну реформу. Де зареєструватися

2267 0
27 серпня, в четвер, о 15:00 год. у конференц-залі Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а) в рамках відкритої лекції радника з питань демократичного врядування Програми розвитку ООН України – Д-ра Маркуса Бранда відбудеться лекція на тему: «Процес конституційної реформи 2015 р. в Україні: процедурні та змістовні виклики з позиції спостерігача».
Фото: facebook.com, gazeta.ua, conference.ucu.edu.ua

Фото: facebook.com, gazeta.ua, conference.ucu.edu.ua

До участі запрошують представників професійного юридичного середовища, науковців, студентів-правників та зацікавлених питаннями верховенства права та реформування правової системи в Україні.

Український католицький університет спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) продовжує серію лекцій UCU Rule of Law Lecture Series від провідних американських правників, присвячених актуальним викликам та проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Це вже третя лекція від UCU Rule of Law Lecture Series.

Участь в лекції – безкоштовна, мова лекції: англійська. Під час заходу буде забезпечено синхронний переклад. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.


Проект організовують: Центр верховенства права УКУ спільно з Проектом USAID "Справедливе правосуддя" за співпраці Асоціації правників України та Європейської Бізнес Асоціації. Інформаційний партнер UCU Rule of Law Lecture Series – Tvoemisto.tv

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!