У Львові ремонтуватимуть проспект Свободи

2396 0
Під час голосування за бюджет розвитку м. Львова на 2015 рік, міські обранці внесли зміни до переліку об’єктів, які фінансуватимуть за рахунок бюджетних коштів цього року. Зокрема, на ремонт пр. Свободи передбачили видатки у розмірі 7 млн. грн.
фото: np.pl.ua

фото: np.pl.ua

За ці кошти планують відремонтувати дорожнє покриття проспекту Свободи - від вулиці Гнатюка до вул. Вороного. За відповідну ухвалу сьогодні, 26 лютого, проголосувало 55 депутатів ЛМР, повідомляє Zaxid.net.

Нагадаємо, серед найбільших автомобільних доріг, які планують відремонтувати впродовж 2015 року, вул. Мечнікова, вул. Лисенка, вул. Героїв УПА, з’їзд з Богдана Хмельницького на автодорогу на Раву-Руську, вул. Богданівська. Про це у коментарі tvoemisto.tv повідомив голова постійної депутатської комісії з фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Яромир Самагальський. Ремонт цих доріг передбачений у проекті бюджету Львова на 2015 рік.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!