У Личаківському районі два дні будуть перебої з водопостачанням

2062 0
Через замінe аварійної ділянки водопроводу у Виниках, водопостачання частині мешканців Личаківського району буде відбуватися з перебоями, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у середу, 9 грудня, у м. Винники поблизу вулиці Стрілецької будуть замінювати аварійну ділянку магістрального водогону діаметром 820 мм. Відтак, з 7:00 год. 9 грудня до 7:00 год. 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину м. Винники.

Водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями Медової Печери, Садівнича, Каштанова, Майорівка, Глухий Кут, Ярошинської, Китайська, Пасічна, 59-121, 70-144, Соколина, Стешенка, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, А. Рудаки, Дж. Вашингтона, Шафарика, Довга, буде здійснюватися за таким графіком: 9 грудня з 6 до 9 год, з 18 до 21 год; 10 грудня з 6 до 9 год, з 18 год планується відновлення водопостачання у повному обсязі.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійних робіт.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!