Київ

У Музеї Ханенків відкриють виставку робіт сучасних митців «Тим Часом в Домі Ханенків»

979 0
Проєкти кожного з митців-учасників рефлексують на події цієї війни
Фото: DTF Magazine

Фото: DTF Magazine

10 березня у Музеї Ханенків відкриють виставку «Тим Часом в Домі Ханенків». Про це повідомляє музей на своїй сторінці в Фейсбуці.
 
Команда музею знову «наповнить зали, що вже рік стоять без знайомих усім експонатів». Тепер там виставлять роботи художників, які допомагали музею «відповідати на ті виклики часу, що підкидав воєнний стан». Це, за словами представників Музею Ханенків, «дало можливість створити абсолютно неможливу в інших обставинах залученість групи.
 
 
Проєкти кожного з митців-учасників рефлексують на події цієї війни, їхній зв’язок із попередніми війнами, долі музеїв під час повномасштабного вторгнення, і на історію Музею Ханенків, пов’язану з історією Києва, України та історією світового мистецтва в цілому. 
 
Виставка присвячена трьом основним темам: виставки стали: «Звідки ми говоримо?», «Критерії вибору» та «Любов».
 
Кураторка виставки — Катя Лібкінд. Учасники: Андрій Бойко, Олександр Довгий, Андрій Сідоркін, Олексій Романенко, Богдан Бунчак, Віктор Боровик, Валентин Радченко, Олексій Шмурак, Роман Михайлов, Станіслав Туріна, Ігор Македон, Добриня Іванов, Тарас Ковач, Діма Казаков.
 
Експозиція триватиме до 30 квітня. 
 
Нагадаємо, у Музеї історії міста Києва презентували масштабний життєствердний мистецький проєкт сучасного живопису і скульптури «Пробудження»
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!