Між Рясним-1 і Рясним-2 планують облаштувати новий парк. Фото

3470 0
Під час обстеження водойм виявили, що екосистема потребує захисту, догляду, а також статусу парку.
фото: лмр

фото: лмр

Між двома мікрорайонами Рясне і Рясне-2 має з’явитися новий парк. Заболочена територія з озерами між районами виявилася непридатною для забудови і залишилася дикою. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила керівниця управління екології і природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.

Під час обстеження водойм на предмет очистки і благоустрою, стало зрозуміло, що екосистема є цінною і потребує захисту і догляду, а також статусу парку. Так, депутати району ініціювали цього року розробку проєктно-кошторисної документації стосовно благоустрою двох водойм: водойма на Величковського та озеро на Сотника Панаса. 

Шевченківська районна адміністрація незабаром проведе тендери, а управління архітектури та урбаністики розпочало роботу з розробки детального плану території для того, аби перевести ці території в статус рекреаційних та уможливити появу парку.

Фото управління екології та природних ресурсів ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!