У школах Львова переносять осінні канікули

3365 0
Це роблять для того, щоб діти вчились, коли надворі ще тепло, та задля економії електроенергії.

У львівських школах вирішили перенести осінні канікули. Це роблять для того, щоб діти навчались, коли надворі ще тепло, і можна частково зекономити електроенергію.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Допоки на вулиці хороша погода, будемо пропонувати нашим школам перенести на пізніше осінні канікули. Наразі маємо у місті усі умови для того, аби продовжувати повноцінне навчання і при цьому зекономити енергоносії, тому маємо використати таку можливість», – сказав керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Читайте також: Скільки учнів очно навчаються у школах Львівщини і коли там розпочнеться опалювальний сезон

Нагадаємо, що минулих років осінні канікули у школах розпочинались наприкінці жовтня – на початку листопада. Раніше у коментарі Tvoemisto.tv очільник міського управління освіти повідомляв, що кожна школа у Львові планує канікули індивідуально. У більшості закладів загальної середньої освіти осінні канікули відбудуться з 24 по 30 жовтня, або з 31 жовтня до 6 листопада. 

У ЛОВА повідомляли, що школам на Львівщині рекомендують приєднати осінні канікули до зимових.

Зазначимо, що у Львівській області 95% закладів загальної і середньої освіти розпочали навчання в офлайн або змішаному форматі. І лише 47 закладів із 1118 навчаються віддалено.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!