У телеведучої Алли Мазур виявили злоякісну пухлину. Вона закликає жінок регулярно обстежуватись

4734 0
Також вона закликає жінок знаходити час і перевірятися, навіть кількома способами і в декількох установах.
фото зі сторінки алли мазур у Фейсбуку

фото зі сторінки алли мазур у Фейсбуку

У телеведучої ТСН. Тиждень на каналі «1+1» Алли Мазур виявили злоякісну пухлину. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.

Жінка зазначила, що спочатку не хотіла розповідати публічно про свою хворобу. Однак каже, що хворобу виявила вчасно.

«Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них - відкрито і спокійно. І з рівня трагедії  переводити на рівень проблеми. Яку - можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим - в багатьох випадках. Головне  виявити вчасно. Тому  вирішила розказати вам. У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я - починаю боротися», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, вона закликає жінок знаходити час і перевірятися, навіть кількома способами і в декількох установах. Так шанси на здорове життя зростають.

«І розказую, щоб надихнути кожну українську жінку - особливо після 45-ти - проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це  невідкладно. Ставитись до себе уважно. Знаходити час  і перевірятись. Бажано  кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають», – каже вона. 

Алла Мазур додала, що планує працювати далі, не випадати з життя. А наступний пост на цю тему через деякий час хоче написати про перемогу та розповісти деальніше. Також телеведуча попросила підтримати онкохворих діток фонду «Таблеточки».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!