У трамваях Львова звучать колядки

2782 0
Усі твори автори надали на безоплатній основі з правом публічного використання та програвання у громадському електротранспорті міста впродовж різдвяних свят.
фото: Youtube

фото: Youtube

Від сьогодні, 6 січня, у львівських трамваях звучать колядки, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на ЛКП «Львівелектротранс».

Цьогоріч львів’яни та гості нашого міста під час проїзду у міському електротранспорті в часі різдвяного періоду зможуть почути народні колядки у виконанні етно-фольк-гурту Troye Zillia та української співачки, волонтерки та громадської діячки – Софії Федини.

«Ми дуже задоволені, що й цього року ми можемо долучитись до святкування Різдва та трохи потішити наших пасажирів приємними різдвяними мелодіями. Дякуємо виконавцям, що люб’язно погодились надати свої твори та долучились до цього проекту», – говорить речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

У трамваях лунатиме відомий «Щедрик Carol of the bells» в музичній інтерпретації гурту Troye Zillia, а також колядки з репертуару Софії Федини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!