Україна

Поліція посилить охорону громадських місць та церков

558 0
Також правоохоронців реагуватимуть на порушення комендантської години закладами харчування.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На Різдво близько 20 тисяч поліцейських слідкуватимуть за дотриманням правопорядку та безпекою дорожнього руху в Україні. Про це повідомив заступник начальника департаменту превентивної діяльності НПУ Анатолій Серединський в телемарафоні.

«Основні зусилля та наряди будуть спрямовані до культових споруд, де відбуватимуться богослужіння, а також у місця масового перебування громадян», – сказав посадовець.

Читайте також: Дозвольте собі Різдво

Він закликав громадян свідомо поставитися до святкувань і дотримуватися елементарних вимог правового режиму воєнного стану, який діє в Україні.

Заступник начальника департаменту превентивної діяльності нагадав, що за порушення комендантської години поліцейські мають право доправляти громадян до райвідділів для встановлення причини свідомого правопорушення. 

Посадовець також наголосив, що правоохоронців реагуватимуть на порушення комендантської години закладами харчування.

«Окремо зазначу про заборону на використання будь-яких салютних установок і петард. Всім нам достатньо вже вибухів на території України. Нагадаю, що для порушників у нас є відповідна адміністративна та кримінальна відповідальність», – додав він.

Нагадаємо, 25 грудня українці разом з іншими християнами світу відзначатимуть Різдво. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: Різдво

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!