У центрі Львова планують збудувати багаторівневий паркінг

3863 0
Міська рада хоче оголосити інвестиційний конкурс для будівництва багаторівневого паркінгу на вулиці Банківській.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Депутати Львівської міськради прийняли ухвалу, згідно з якою у Львові буде оголошено інвестиційний конкурс на будівництво багаторівневого паркінгу з реконструкцією існуючого громадського простору на вул. Банківській.

Читайте також: Біля Стрийського ринку планують звести багаторівневий паркінг

«Пропоную скористатись ухвалою, яка затверджує положення про здійснення інвестиційної діяльності та надати дозвіл департаменту економічного розвитку та департаменту містобудування на розробку інвестиційного проекту з будівництва багаторівневого паркінгу з реконструкцією громадського простору на вулиці Банківській», – сказала директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Як облаштують пішохідний простір на вулиці Дорошенка

Інвестора для будівництва багаторівневого паркінгу буде відбирати спеціальна комісія на чолі з заступником міського голови Генадієм Васьківим. Право землекористування ділянкою після рішення сесії буде надано комунальному підприємству або виконавчому органу влади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!