Політична реклама

У центрі Львова перенесли три зупинки транспорту. Схема

1421 0
Цього року у центральній частині Львова перенесли три зупинки громадського транспорту. У ДАІ Львова кажуть, що зробили це для зручності і зменшення заторів на дорогах.

Старший інспектор ДАІ Львова Людмила Ліб розповіла, що зупинку громадського транспорту біля готелю «Львів» перенесли ближче до перехрестя проспекту Чорновола з вулицею Ваговою. За її словами, це зробили для зменшення заторів, які утворюються біля готелю. Зараз там встановлено знак про перенесення зупинки і чергують працівники ДАІ.

«Найбільші проблеми є в центральній частині, коли водії зупиняються не на зупинках громадського транспорту, а будь-де, не заїжджають у кишені, якщо такі є», - сказала Людмила Ліб.

Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків розповів, що цього року зупинку громадського транспорту також перенесли із вулиці Зернової на площу св. Теодора. Тепер звідти їздять маршрутки до Брюхович.

Крім цього, за словами чиновника, перенесли ще зупинку із перехрестя вулиць Куліша-Шпитальна на 50 м назад на вулиці Куліша. «Зупинку вирішили перенести, адже на перехресті є пішохідний перехід», - додав Микола Захарків.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!