Львів'ян закликають долучатись до відновлення бомбосховища у центрі

2964 0
У суботу, 21 лютого, активісти й волонтери впорядковуватимуть бомбосховище на вулиці Братів Рогатинців. Львів’ян закликають долучатися.

Волонтери кампанії «Увага! Бомбосховище!» будуть відновлювати одне з найретельніше прихованих бомбосховищ в історичній частині міста. Вхід до цього приміщення – через під’їзди будинків вулиці Братів Рогатинців №12-14.

«Захисна споруда знаходиться у дуже поганому стані, усі кімнати і переходи між ними завалені величезною кількістю сміття, а один із входів до бомбосховища повністю заблокований. Для того, щоб привести його до більш-менш придатного до використання стану, необхідно не менше 30 волонтерів», – говорить Юрій Шивала, член координаційної групи кампанії «Увага! Бомбосховище!».

Читайте також: Львівські активісти відновлюють бомбосховища

Раніше волонтери уже привели до ладу п’ять захисних споруд за адресами: вул. Т. Шевченка, 66; вул. Каліча гора, 5; вул. Некрасова, 37 А; вул. Родини Крушельницьких, 23 та вул. Солодова, 4.

Активісти створили відеозаклик, у якому запрошують усіх небайдужих мешканців Львова долучитися до суботньої акції.

Початок роботи: у суботу, 21 лютого, об 11.00 год.

На усіх, хто допомагатиме відновлювати бомбосховище, чекає символічна подяка – спільний обід та чаювання.

Слідкувати за перебігом кампанії «Увага! Бомбосховище!» можна на Facebook-сторінці львівського осередку партії «Демократичний Альянс», а долучитися до впорядкування захисних споруд — заповнивши анкету волонтера.

Раніше ми публікували перелік підвалів Львова, де можна сховатися у разі надзвичайної ситуації, а також наводили аргументи, чому про безпечну схованку варто подбати завчасно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!