У ВООЗ спростували інформацію про сезонний характер коронавірусу

1748 0
Кронавірус не поводить себе як грип чи інші сезонні захворювання.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

Всесвітня організація охорони здоров'я спростувала інфрмацію про те, що пандемія коронавірусу залежить від сезонності. Про це повідомляє Reuters із посиланням на спікерку ВООЗ Маргарет Харріс.

Вона зазначає, що коронавірус не поводить себе як грип чи інші сезонні захворювання. Поки люди досі думають про сезони, пандемія розповсюджується однією великою хвилею зі своїми піками і спадами.

Читайте також: Звідки взявся новий коронавірус. Дослідження науковців

У ВООЗ також застерегли від самозаспокоєння стосовно передачі інфекції влітку в північній півкулі.

Нагадаємо, що генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Гебреєсус під час брифінгу 27 липня заявив про посилення пандемії коронавірусу у світі та скликання надзвичайної комісії. Зокрема, за його словами, протягом останніх шести тижнів загальна кількість випадків коронавірусу подвоїлася. Так, у світі зареєстрували майже 16 млн випадків Covid-19 і понад 640 тисяч із них завершилися смертельно.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!