Участь українських і російських жінок у Хресній Дорозі в Колізеї неможлива, – посол України у Ватикані

12980 0
Зараз працюють над питанням, намагаючись пояснити неможливість його реалізації та очікувані наслідки.
Фото: vaticannews.va

Фото: vaticannews.va

Ідея залучити українських та російських жінок у Хресній Дорозі в Колізеї у п’ятницю, 15 квітня, є недоречною та неможливою. Про це у своїй сторінці у Фейсбуці зазначив посол України у Ватикані Андрій Юраш.

Читайте також: Боже, зглянься на Папу і Ватикан, нехай зрозуміють, що таке росія

«Посольство України при Ватикані розуміє та поділяє загальну стурбованість української та багатьох інших спільнот щодо ідеї зібрати разом українських і російських жінок, щоб нести Хрест під час П‘ятничної Хресної Дороги у Колізеї. Зараз ми працюємо над питанням, намагаючись пояснити неможливість його реалізації та очікувані наслідки», – каже Андрій Юраш.

Нагадаємо, у Ватикані вирішили, що у Велику П’ятницю хрест у римському Колізеї під час ХІІІ стояння мають тримати українка і росіянка – Ірина і Альбіна, емігрантки, які разом працюють у хоспісі. Про те, чому Ватикан сьогодні має не мирити, а протестувати, читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!