«Укрпошту» збережуть і модернізуватимуть

1682 0
Учора, 30-го січня, Глава уряду Володимир Гройсман провів нараду із керівництвом «Укрпошти», на якій обговорювали шляхи розвитку підприємства. Зокрема, про співпрацю з банками та автоматизацію процесів.
фото: rbc.ua

фото: rbc.ua

В "Укрпошті" створили стратегію розвитку компанії, розроблену спільно з міжнародними консультантами та міжнародними інвесторами, – інформує Урядовий портал. Тут планують оновити автопарк, розширити фінансові послуги та впровадити технічні новинки.

"План модернізації "Укрпошти" має дати відповідь на ті виклики, що стоять сьогодні. Однозначно, треба розуміти, що "Укрпошта" має бути збережена і повинна розвиватися. Ми бачимо, що ринок сьогодні зростає, а ми як державний апарат не беремо у цьому участі. Треба переходити до розвитку самої української пошти", – зазначив Володимир Гройсман.

За його словами, підприємству треба модернізуватися максимально локально: створюючи робочі місця для українців, спираючись на вітчизняне виробництво тощо. Також Прем'єр-міністр порадив керівництву «Укрпошти» кооперуватися з банківською системою, щоб зменшити витрати на утримання мереж і підвищити якість наданих послуг.

Нагадаємо, нещодавно в «Укрпошті» повідомляли про запровадження смс-інформування про доставку посилки та встановлення супутникових систем на транспорт, щоб стежити за виконанням маршрутів тощо. Для цього керівництво зустрічається з постачальниками послуг.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!