Уряд додасть на субсидії ще 10 мільярдів

1651 0
Кошти потрібні для нормального входження в опалювальний сезон.
фото: tenews.te.ua

фото: tenews.te.ua

Міністерство фінансів готує зміни до державного бюджету, які дозволять збільшити фінансування субсидій населенню для оплати житлово-комунальних послуг у 2017 році на 10 млрд грн. Про це повідомив журналістам віце-прем'єр-міністр Павло Розенко після засідання уряду в середу, повідомляє УНІАН.

«Мінфін готує зміни до бюджету. Там буде приблизно 10 млрд грн. Ця проблема тягнеться з минулого року - непогашення боргів. Я думаю, що 10 млрд грн розв’яжуть ситуацію нормально. Ці кошти потрібні для спокійного, нормального входження в опалювальний сезон», - сказав Розенко.

Читайте такожЗа економію світла і газу львів'яни можуть отримати виплати по субсидії 

За словами віце-прем'єра, ситуація є штатною і носить технічний характер, а затримки з розрахунками з теплокомуненерго буде усунуто після внесення необхідних змін до бюджету.

Як повідомляв УНІАН, в бюджеті на 2017 рік передбачено 40 млрд грн на субсидії населенню для оплати послуг ЖКГ. Раніше Розенко заявляв, що на субсидії в 2017 році може знадобитися близько 52 млрд грн. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!