Уряд хоче закрити кордон України для всіх пасажирських перевезень

3135 0
Імовірно, це станеться наприкінці тижня.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив сьогодні, 25 березня, під час засідання уряду про те, що Кабмін має намір закрити кордон для будь-яких пасажирських перевезень, щоб не допускати подальше поширення коронавірусу. Про це повідомляє Громадське.

Це рішення, за його словами, у міністерствах ще мають опрацювати й реалізувати до кінця п'ятниці, 27 березня.

«У цьому є нагальна необхідність, тому що за останні тижні ми бачимо, що єдиним джерелом попадання коронавірусу в Україну був потік громадян з-за кордону, і цей потік продовжується, а це посилює і збільшує кількість людей, заражених цією інфекцією», – сказав Денис Шмигаль.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Пасажирський рух зупинять через кордон України в обидві сторони. За необхідності, рішення винесуть на розгляд Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, сьогодні уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на території всієї країни та продовжив карантин до 24 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!