Київ

В Музеї історії Києва презентували виставку сучасного живопису і скульптури «Пробудження»

761 0
На виставці представлено 50 картин і скульптур від 20 митців.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Музейно-виставковий центр Музею історії міста Києва презентував масштабний життєствердний мистецький проєкт сучасного живопису і скульптури «Пробудження». Про це повідомляється на сторінці Музею у Facebook.

«Пробуджуючись від сну, після зими чи важкого емоційно періоду, ми відроджуємо у собі жагу до життя та сподівання на краще. Цим проєктом прагнемо надихнути, тамувати голод до позитивних вражень та емоцій, дарувати радість і надію», - зазначають організатори.

За допомогою фарб, кераміки, дерева, сучасні українські митці демонструють світлу сторону життя, його сенс, необхідність радіти простим та часто непомітним речам – запаху першої трави, квітці, яка розцвіла після морозної зими, привітному погляду перехожого чи обіймам коханих і близьких.

На виставці представлено близько 50 картин і скульптур від 20 митців, де кожен твір унікальним чином відтворює ідею «Пробудження».

Виставка триватиме з 3 березня до 2 квітня.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!