Відновити сполучення Львів-Вільнюс планують до 2019 року

1783 0
Львів-Вільнюс-Львів перспективний напрямок не лише для розвитку бізнесу, а й турзиму.
фото: xvatit.com

фото: xvatit.com

У Міністерстві інфраструктури розраховують відновити регулярне авіасполучення між Львовом та Вільнюсом до 2019 року. Про це в колонці на ЦТС розповів заступник міністра інфраструктури України Віктор Довгань.

«Наше головне  завдання наразі – це відновлення прямого авіасполучення між Львовом та Вільнюсом. Цей напрямок дуже перспективний і привабливий, як для наших, так і для литовських пасажирів», – говорить Віктор Довгань.

Читайте також: На чому літають львів’яни: найстарші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Він додав, що пряме авіасполучення між містами планують запустити до 2019 року. «Це цілком реально, враховуючи, що литовці нас в цьому повністю підтримують, тому що, крім того, що це буде сприяти подальшому розвитку бізнес зв'язків, ми ще й виграємо на туризмі», – каже Довгань.

Нагадаємо, що раніше Tvoemisto.tv повідомляло, що у львівському аеропорту ведуть переговори щодо відкриття нових внутрішніх та міжнародних авіарейсів. Зокрема, в інтерв’ю для Tvoemisto.tv про перспективи відкриття рейсу до Вільнюса розповіла директорка летовища Тетяна Романовська.

Читайте також: Що робити, якщо скасували ваш авіарейс. Інфографіка

«У нас він був рік тому, але компанія МАУ його призупинила. Попри це, попит на рейс є, про що ми маємо інформацію зі статистики по місту», – розповідає Тетяна Романовська.

Наразі аеропорт веде переговори з компанією МАУ, яка раніше виконувала рейс до Вільнюса, але також розглядають різні варіанти співпраці з Wizz Air, Ryanair та Ernest Airlines, які б погодилися літати за цим маршрутом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!