Вихованці ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Фото

4148 0
Придивіться: можливо, саме зараз на цих фото ви впізнаєте вашого майбутнього собаку.
фото ірини шелест

фото ірини шелест

Львів’ян закликають прилаштувати 14 собак, які тимчасово перебувають у ЛКП «Лев». Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Facebook.

Нокс, собака середнього віку, метис гончака. Потребує родину, яка має просторе помешкання, двір, вольєр. Нокс дуже дружній, активний друг і навіть охоронець.

Фанта. Неймовірна руда красуня. Гладкошерста, чемна, може жити у квартирі. Собачка-радість.

Блекі. Дуже квартирний варіант собачки. Слухняна, ніжна, дружня. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.

Жужа, молоденька, трішки більша за котика собачка. Підійде в родину з дітками, що люблять тварин, а також для життя у квартирі.

Фріда. Молода собачка, що потрапила до підприємства минулої неділі завдяки виклику небайдужих, які побачили її сумну на вулиці Ф. Ліста. На щастя, собачка здорова та підлягає стерилізації. Можливо, хтось впізнає її, повідомить господарів. Вона соціалізована та доглянута, тож, очевидно, була домашньою.

Шері, метис вівчарки. Молода, наразі трішки налякана, можливо, загубилась. Мала на собі нашийник.

Це Топа, молода, соціалізована, дружня собачка, яка може жити у квартирі та у родині з дітьми, які люблять тварин. Наразі небайдужі волонтери забрали її на квартирну перетримку.

Дейзі знайдена біля заправки Socar на вул. Кульпарківській. Перебуває в нас вже більше тижня. Можливо, хтось упізнає, чия це собачка. Ця крихітка – для проживання в квартирі.

Ще одна крихітка – Зоя. Молоденька, чемна, слухняна, дружня.

Міф – собачка середнього віку. Порода – німецька вівчарка. Неагресивний. Більше друг та компаньйон, аніж охоронець.

А от Танго – молода та надзвичайно здібна до охорони собачка, разом із Міфом вони будуть вірно служити та охороняти своїх нових вірних та відповідальних господарів.

Молодий собака Лайн стане справжнім вірним охоронцем та другом.

Кобі, молодий метис гончака. Мудрий, виважений, слухняний.

Молодий Ілай – песик зі здібностями охоронця, пильний, гавкучий, енергійний.

Всі фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!