Як львівські аптекарі готують смаколики для військових. Відео

2947 0
Фініки, курага, чорнослив, горішки, кунжут та трішечки любові... За таким рецептом ось вже близько року працівники мережі аптек «D.S.» готують смаколики для військових, що боронять кордони України на Сході. Черговий солодкий подарунок поїде на першу лінію фронту і до Дня конституції, який українці відзначатимуть у вівторок, 28 червня.
фото: facebook.com/ds.lviv.ua

фото: facebook.com/ds.lviv.ua

«Від початку військових подій на Сході України працівники мережі аптек «D.S.» почали у різний спосіб долучатися до волонтерства: сортували ліки, плели сітки тощо. – розповіла Галина Польова, керівник з управління персоналом мережі аптек «D.S.». – Також близько року тому наші працівники проявили ініціативу – зібрали гроші і приготували воякам смаколики. Після того це вже стало традицією – до свят готувати енергетичні батончики для наших захисників. Ми намагаємося хоча б у такий спосіб підсолодити життя нашим військовим. Нам дуже приємно це робити і, коли ми бачимо на фото, як солдати споживають наші подарунки, ми неймовірно радіємо, що можемо їх потішити хоча б у такий спосіб».

Аптекарі не з чуток знають, що такі солодощі не лише корисні для шлунку, вони ще й поживні і наповнюють енергією на ввесь день. Спочатку працівники готують солодощі, а потім передають через колегу і волонтерку ГО «Допоможи фронту» бійцям на першу лінію фронту. Інколи до процесу приготування долучаються і військові зі своїми сім’ями.

Як розповіли працівники мережі аптек «D.S.», цього разу для приготування енергетичних батончиків вони придбали 5 кг горіхів, 3 кг кураги, 1,5 кг в’яленого чорносливу, 1,5 кг інжиру, 2 кг фініків та 1 кг кунжуту. Зазвичай вдається приготувати 600 – 800 смаколиків за один раз.

Опублікувала Наталія Середюк

Фото: facebook.com/ds


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!