Як працюватимуть банки і банкомати під час Різдвяних свят

2444 0
Нацбанк встановив порядок роботи банків у період новорічних і різдвяних свят. 29 і 30 грудня 2015 встановлюється спеціальний режим роботи.
фото: newsbabr.com

фото: newsbabr.com

СЕП (система електронних платежів) у ці дні буде працювати в режимі подовженого дня (на 2:00), міжбанк буде працювати в звичайному режимі.

30 грудня мають бути завершені всі транзакції з клієнтами, а платежі в інвалюті від Держказначейства через НБУ і Укрексімбанк проводяться до 16:00.

31 грудня розрахунки з погашення та обслуговування держборгу між Держказначейством і НБУ проводяться до 12:30. Підкріплення кас банків здійснюється Нацбанком до 12:00 у встановленому порядку.

З 1 по 3 січня і з 7 по 10 січня 2016 СЕП Національного банку, міжбанк, депозитарій НБУ не працюють.

Банки з 1 по 10 січня повинні забезпечити роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою для обслуговування клієнтів.

З 1 по 3 січня і з 7 по 10 січня банки можуть здійснювати валютообмінні операції.

У разі потреби банки можуть здійснювати касові операції з 1 по 4 січня і з 7 по 10 січня. Робочий день банківської системи з п’ятниці, 8 січня, переноситься на суботу, 16 січня. Офіційний курс гривні до інвалют встановлюється Нацбанком 30 грудня на період з 31 грудня по 5 січня 2016.

Джерело: Еспресо.ТВ

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!