Як ресторану стати доступнішим для широкого кола львів'ян? 3 тези шеф-кухаря

4116 0
Добрий настрій у затишному ресторані, привітний персонал, приємне передчуття смачного обіду чи вечері… І мимоволі виникає бажання зазирнути туди… за таємничі лаштунки, у саме серце ресторану – до його кухні. Tvoemisto.tv пропонує 3 тези про ресторанну справу «зі скоринкою» від Юрія Ткаченка, шеф-кухаря ресторану «MonChef», що знаходиться в готелі «Асторія».

1. Мистецтву готування можна навчитись лише безпосередньо на кухні.

Теорія не здатна до кінця зробити тебе майстром своєї справи. Зрештою, це відноситься майже до всіх професій. Коли ти все бачиш, робиш, то розвивається швидкість готування та навики. Також повинна бути фантазія, голова та вмілі руки. Без цього на кухні  –  ніяк.

2. Потрібно максимально більше дізнатися про клієнта.

Бути ближчим до клієнта – ось запорука успішного ресторану. Для шеф-повара смаки кожного відвідувача – це основне. Перед готування потрібно якомога більше дізнатись про уподобання клієнта. Це допоможе уникнути багатьох неприємних моментів.

3. Українські ресторани сміливо можуть конкурувати з американськими чи аргентинськими.

Ресторан «MonChef» позиціонує себе як м’ясний ресторан, тому Юрій Ткаченко знає дуже багато про стейки. По трохи ресторани намагаються вийти на якісно новий рівень, ближчий до Америки, Аргентини чи Австралії.

У цих країнах на культуру виготовлення стейків потратили 100 чи 200 років. У нас все тільки починається, і ми робимо великі успіхи. Якщо так триватиме далі – відвідувачі наших ресторанів зможуть куштувати смачністейки, і не гірші, ніж в Америці чи Аргентині.

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!