Із Львівелектротрансу звільнився ще один керівник

2644 0
Андрій Вишневський три роки працював заступником директора підприємства з розвитку.
Фото: Андрій Вишневський/Facebook

Фото: Андрій Вишневський/Facebook

Заступник директора з розвитку ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівавтодор» Андрій Вишневський залишає посаду. Про це він повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook.

Причину звільнення Андрій Вишневський не називає. За його словами, за три роки роботи у міськраді в різних структурних підрозділах вдалось створити портал відкритих даних міста, запровадити допорогові закупівлі через сайт ProZorro, електронні медичні картки у 4-й поліклініці Львова, систему відстежування транспорту тощо.

Читайте також: Скільки заробив Львівелектротранс після подорожчання проїзду. Інфографіка

На посаді заступника директора з розвитку ЛКП «Львівелектротранс», за словами Андрія Вишневського, йому разом з чиновниками з міськради вдалось запустити Wi-Fi в міському електротранспорті, розпочати роботу над електронним квитком, провести аналіз транспортної системи міста, що буде незабаром представлений.

Андрій Вишневський також є радником міського голови з питань запровадження інформаційних технологій і свого часу працював в «Міському центрі інформаційних технологій» та над запровадженням ініціативи Lviv Smart City.

Нагадаємо, нещодавно звільнився директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Береза.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!