У Львові робитимуть діагностику на обладнанні останнього покоління

2205 0
6 листопада 2014 року у приміщенні міської комунальної дитячої клінічної лікарні (вул. Пилипа Орлика, 4) розпочне роботу новий медичний діагностичний центр, який буде надавати послуги на обладнанні останнього покоління, аналогів якому у Львові ще не було.
Фото: tcseyran

Фото: tcseyran

Завдяки діагностичному обладнанню – апарату комп’ютерної томографії, магнітно-резонансному томографу, трьом ультразвуковим сканерам (один з них – портативний) – пацієнти із Західного регіону України мають можливість проходити обстеження, не їдучи, як раніше, до Києва чи до Кракова, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Планується, що вартість послуг не перевищуватиме середньоринкового показника, і ці  послуги можна буде отримувати, сплативши благодійні внески.

У центрі можна отримати такі послуги:

-          магнітно-резонансна томографія

-          комп'ютерна томографія

-          ультразвукова діагностика

Обладнання дитяча лікарня отримала як переможець всеукраїнської програми допомоги дитячим медичним закладам «Від лікарні до лікарні».

Контактний телефон: (032) 2590777

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!